Tornar a El nostre equip

Bernat Vázquez

DIPLOMAT EN PODOLOGIA, ESPECIALISTA EN BIOMECÀNICA DE LA MARXA

Nascut el 13 de desembre de 1982 a Barcelona, en una família vinculada a la sanitat i a l'esport. Comparteix professió amb el seu pare, podòleg del FC Barcelona durant 30 anys i podòleg oficial de la Reial Federació Espanyola de Tennis.

Va estudiar per vocació la carrera de Podologia, realitzant l'especialització en Podologia esportiva a la UB on en l'actualitat és professor del Postgrau. Continua la seva formació amb diversos cursos de biomecànica esportiva a la John Moore University de Liverpool, i a la University of Salford a Manchester. Participa activament en congressos nacionals i internacionals sobre biomecànica y podologia esportiva.
La temporada 2007-2008 va formar part dels serveis mèdics del FC Barcelona, formant part de la plantilla del Barcelona B dirigida per Pep Guardiola. La temporada següent el RCD Espanyol li brinda la possibilitat de formar part de la primera plantilla del club, on inicia una nova etapa que continua en l'actualitat.

Dedica part del seu temps a la investigació en projectes relacionats amb la biomecànica col·laborant amb la John Moore University de Liverpool. Cap de la Unitat de biomecànica del peu Hospital de Nens de Barcelona. Podòleg de l'Acadèmia Internacional de tenis Sanchez-Casal.

En l'actualitat centra tot el seu esforç en la millora del coneixement de totes les patologies associades al moviment en les extremitats inferiors, tant en el món de l'esport com en la vida diària.

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: