Tornar a El nostre equip

Marina Berbel

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona i post-graduada en Farmacologia, Nutrició i Suplementació a l'esport per la Universitat de Barcelona- IL3. Antropometrista nivell 1, per l'ISAK.

 

Diplomada en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona i post-graduada en Farmacologia, Nutrició i suplementació a l'esport per la UB-IL3.

Antropometrista nivell 1, per l'ISAK.

Va iniciar-se al món de la nutrició a diferents sectors fins que va començar a realitzar consulta clínica. És aquí on va decidir dedicar la seva carrera professional a la consulta nutricional.

Ha treballat a consulta clínica i realitzant estudis clínics (sobre Diabetis Mellitus) conjuntament amb un equip d'endocrins a diferents clíniques i centres mèdics de Barcelona ( Clínica Teknon, Clínica Diagonal i CCB).

Actualment es dedica a la consulta privada realitzant : nutrició esportiva, amb seguiment de l'alimentació  durant la temporada (per aconseguir un òptim rendiment esportiu) juntament amb les valoracions antropomètriques ;  trastorns metabòlics, és especialista en Dèficit de DAO; dietoteràpia, adaptant  l'alimentació a diferents patologies i intoleràncies alimentaries;   reeducació alimentaria amb adaptació de l'alimentació i canvi d'hàbits segons la persona i l'etapa de la vida (gestació, lactància, adolescència, menopausa, etc.) .

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: