Tornar a Notícies

El motorista de trial Jorge Casales està fent un tractament intensiu de rehabilitació de la seva fractura del peu esquerre a Sportcat (Sports Medicine)

08/05/2015

El gallec Jorge Casales (BETA) segueix un tractament intensiu conservador per recuperar-se de la lesió al peu esquerre que va patir al Japó en la primera prova del campionat del món de trial, disputada el 26 i el 27 d’abril a Motegi. Malgrat que el primer pronòstic assenyalava que el pilot de Vigo es va lesionar l'escafoide, les últimes proves realitzades indiquen que Casales pateix una fractura al primer cuneïforme del primer dit. El trencament, sense desplaçament, es va originar per un cúmul de microimpactes que va generar una fractura trabecular d'estrès que es va trencar després de l'impacte al Japó. La porositat de l'os desaconsella en primera instància la col·locació d'un cargol per estabilitzar la fractura.

Casales, de 19 anys, ha iniciat la recuperació en el centre mèdic Sportcat (Sports Medicine) de Girona, ja que té fixada la seva residència a Sarrià de Ter. El pilot està sota la supervisió del doctor Jordi Surós, metge especialista en traumatologia esportiva i director de l'esmentat centre. "Hem iniciat un tractament de recuperació intensiu conservador amb l'última tecnologia mèdica, que permetrà reduir notablement el temps estimat de recuperació, així com calcificar i accelerar la consolidació òssia i prevenir la recaiguda, ja que es tracta d'una zona que rep múltiples impactes per el tipus d'esport que practica Jorge Casales", explica el doctor Surós.

El tractament que realitza al centre mèdic Sportcat (Sports Medicine) de Girona combina hipertèrmia profunda UHF, teràpia magnètica, infiltracions ecoguiades a la zona de la fractura amb factors de creixement (PRP) i teràpia de buit intermitent. "En pocs dies he notat que he millorat a passos de gegant", comenta Casales, que expressa la seva total confiança "en el doctor Jordi Surós i en el tractament de Sportcat". El pilot gallec no es marca una data de reaparició, però està convençut que "aviat estarem rendint bastant fort", i afegeix que "estic segur que el doctor Surós farà l'impossible per posar-me al 100%".
 
http://www.gironanoticies.com/notix/noticia/32363_jorgeca-ale-e-ometauntractamentcon-ervadordultimageneracioa-portcatper-uperarlafracturaalpeu-2.htm#.VU0JGCNBU6A.email

Fotos de la notícia

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: