Tornar a Notícies

Joe Gambles s'està recuperant aquestes setmanes a Sportcat

21/11/2015

El triatleta australià Joe Gambles va venir a Sportcat (Sports Medicine) per conèixer-nos, després dels èxits aconseguits al centre amb Joan Frodeno, i veure si el podíem ajudar a solucionar el problema que pateix des de fa dos anys i que l’ha portat a tractar-se, sense resultats positius, en múltiples centres de referència d’arreu del món.
En la seva primera visita, abans de l’última competició de la temporada, vam aconseguir que tingués molt bones sensacions amb només tres dies de tractament. Això va fer que l’esportista, que viu a Colorado (USA), decidís passar a Girona les sis setmanes d’aturada de la competició per tractar-se amb nosaltres i posar-se a punt per a la nova temporada.
Després de realitzar un diagnòstic correcte de les seves patologies ens vam centrar en la recuperació de les mateixes gràcies a la tecnologia de darrera generació que tenim al centre. Tot l’equip de Sportcat (Sports Medicine), dirigit pel Dr. Jordi Surós Romagós i format per fisioterapeutes, preparadors físics, podòlegs i biomecànics, ha treballat de manera conjunta i multidisciplinar per curar i orientar al triatleta.
En la darrera fase de la seva recuperació, i sense dolors que l’incapaciten, hem fet un estudi de la dinàmica de carrera sota el control del nostre biomecànic Moisés Llopart. Hem fet correccions en aquesta dinàmica i hem iniciat un treball específic per reforçar les debilitats musculars provocades per les males accions físiques i per potenciar la conscienciació d’aquestes anomalies.
Gambles està molt satisfet de l’evolució que ha seguit a Sportcat (Sports Medicine) i, un cop torni a Colorado, no descarta fer noves estades a Girona durant la propera temporada per venir a controlar-se al nostre centre.

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: