Tornar a Notícies

NOU SERVEI: LA "FLOATPOOL" (CABINA DE FLOTACIÓ)

27/04/2016

La cabina de flotació, FLOATPOOL, és una cabina individual, que conté una gran concentració de les sals Etmon. Sals que es troben al Mar Mort, i són conegudes com a "sanadores".


Aquestes sals contenen una gran quantitat de concentració de Magnesi, Brom i Iode. Aquests elements aconsegueixen grans efectes relaxants a nivell muscular, articular i psíquic.

El fet que l'aigua estigui hipersalada amb aquestes sals, fa que l'individu floti literalment, aconseguint una sensació de ingravidesa total. L'aigua i la cabina, es manté a una temperatura constant de 36,5º, que afegit a la sensació de relax, ingravidesa i la música relaxant, fa que la ment es relaxi i desconecti de l'entorn.

Estudis de polisomnografia, demostren que les ones Theta cerebrals estan en una fase profunda del son, aconseguint relaxacions molt profundes, i una recoperació física i psíquica molt gran, amb una flotació de 50 min. De fet, hi ha estudis que conclouen, que amb aquest temps de flotació, la recoperació aconseguida equival a unes 6 hores de dormir profund.

A part, sense ser menys important, les sals Etmon afavoreixen la hidratació de la pell i la regeneració d'aquesta i aquesta sensació de benestar fa que el cos sintetitzi gran quantitat de endorfines (hormones del "benestar").

 

PREGUNTES FREQÜENTS:

 

Com funciona?

El client, ha d'agafar hora de flotació, calcular que necessita estar relaxat i no pendent del rellotge. És aconsellable no anar amb preses.

Cal dur banyador i sabatilles de dutxa. La tovallola, sabó, secador de cabell,... se us deixarà en el moment de la flotació.

Abans de començar la flotació, el client es tindrà que dutxar en la dutxa que hi ha a la cabina. Es tindrà que col.locar uns taps que se li donaran a l'entrar i entrarà a la cabina de flotació i s'estirarà cara amunt i sentirà la sensació literal de ingravidesa.

La cabina hi haurà música suau i relaxant per aconseguir afavorir a l'ambient de relax i benestar.

La flotació dura aproximadament una hora, i lo ideal és que la persona es dormi i es relaxi profundament. No cal estar pendent del temps, quan s'acabi la flotació, la música pujarà de volum suaument la persona s'anirà reincorporant.

Un cop acabada la flotació, caldrà tornar-se a dutxar per eliminar la sal del cos.

És important beure aigua després de la flotació per rehidratar-se, doncs l'osmosi del medi hipersalí, té tendència a deshidratar una mica la persona.

 

És higiènic la flotació?

La cabina després de cada flotació filtrarà l'aigua durant 20 minuts amb sals de Brom. El Br és un desinfectant molt potent, més que el clor, i alhora saludable per la pell. La cabina es mesura diàriament els nivells de sal, Mg, Br, Ph, mantinguent uns nivells d'higiène rigurosa de la cabina.

 

Les embarassades ho poden fer?

Sense cap problema ni contraindicació, les embarassadees ho poden fer, i alhora aconseguiran relaxar-se i eliminar la fatiga de manera important a tot el cos, i el fetus ho agraïrà.

 

Es pot entrar acompanyat?

No, és una cabina gran, però d'ús individual. La intenció, és que la persona es relaxi i desconecti durant una hora de l'entorn, relaxant-se completament.

 

Quantes vegades s'ha de fer?

No hi ha límit, ni pauta. És un tractament fantàstic i es pot repetir tantes vegades com la persona desitji o necessiti.

 

Fotos de la notícia

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: