Tornar a Notícies

NOUS TRACTAMENTS AMB ONES DE XOC RADIALS

29/07/2017

A Sportcat no parem de innovar i hem adquirit un dels equips d'ones de xoc radials de més eficiència i de darrera generació.

Un equip d'ones de xoc radials, importandes des de Suiza, equip que l'élit esportiva com el FCB, Rafa Nadal i un llarg etc utilitzen en la rehabilitació dels seus craks.

Tot i això a Sportcat anem un pas endavant encara més gran, doncs les ones de xoc actuals, no tenen res a veure amb els equips antics que encara a molts llocs s'utilitzen i ja cada cop estan en més desús. La tecnologia com tot ha evolucionat moltíssim i aquestes en tractaments específicis com tendinitis, tendinosis, calcificacions... són un tractament d'elecció. Però si sols van bé, poden integrar-les en les nostres rehabilitacions ja existents potencien encara més els seus efectes.

Les ones de xoc, combinades amb el nostre làser d'alta potència treballant fins a 30watts, o associada a teràpia de vuit intermitent, tractaments d'hipertèrmia, infiltracions de factors de creixement... exponencialitzen els seus resultats encara més.

Fotos de la notícia

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: