Tornar a Notícies

SERVEIS DE MINIMS PEL COVID-19

17/03/2020

D'entrada per aquella gent que necessiti dels nostres serveis urgentment o la seva rehabilitació sigui aconsellable no demorar-la massa per evitar seqüeles, Sportcat s'ha distribuït durant aquesta emergència sanitaria en SERVEIS MÍNIMS.

Ens hem distribuït en dos grups de treball totalment independent l'un de l'altre, sense contacte entre nosaltres, per així evitar el màxim un possible contagi horitzontal del virus.

 

HORARI:

Per aquest motiu, farem dos torns un de matí de 9 a 14h i un de tarda de 15h a 20h  ( dilluns i divendres)

 

SERVEIS MÍNIMS DE REHABILITACIÓ:

Els serveis mínims seran orientats als clients que realment necessitin fer o seguir la rehabilitació. Aquesta per minimitzar la possibilitat de contagi la farem en 4 espais independents. No farem treball manual ni de gimnàs de fisioteràpia, serà purament d'electroterapia i els espais seran degudament netejats entre client i client.

És per aquest motiu, que intentarem distribuïr la gent amb el temps suficient perqué no s'acumulin esperant a la sala d'espera.

 

Demanem si us plau:

1. SI TENIU SIMPTOMES INFECCIOSOS DEL COVID-19 O HEU ESTAT EN CONTACTE ( ABSTENIU-VOS DE VENIR).

2. PER POC POGUEU VENIU SOLS SENSE ACOMPANYANTS.

3. NO VINGUEU ABANS DE L'HORA PER NO TENIR-VOS QUE ESPERAR.

4. TOTS ELS QUE VINGUEU, INTENTEU PORTAR EL MÍNIM D'ESTRIS PERSONALS, PER NO ANAR DEIXANT LES COSES (CLAUS, BOLSOS,...) PER DINS LA CONSULTA.

5. SERÀ OBLIGATORI A L'ENTRAR DESINFECTAR-SE CORRECTAMENT AMB EL GEL ALCOHOLIC QUE TENIM.

6. SERÀ OBLIGATORI RESPECTAR LES NORMES D'HIGIENE I DISTANCIA DE SEGURETAT AMB ELS CLIENTS I PERSONAL SANITARI O ADMINISTRATIU.

 

QUEDEN DE MOMENT DURANT 4 SETMANES ANUL.LADES LES VISITES DE:

1. ESTUDIS DE LA MARXA I PODOLOGIA.

2. DIETISTA I NUTRICIONISTA.

3. PROVES D'ESFORÇ.

4. REHABILITACIÓ DE MANTENIMENT.

 

 

D'entrada atendre'm sota programació. Si ens heu de localitzar si us plau feu-ho a través de correu electrònic   info@sportcat.cat  i us contestarem amb la menor brevetat possible.

Són dies, setmanes complexes, però la nostra prioritat ha de ser CONFINAR-NOS A CASA, per no disseminar més la malaltia del COVID-19.

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: