Tornar a Notícies

RETORN PROGRESSIU DE L'ACTIVITAT D'SPORTCAT

17/03/2020

A partir del 15 d'abril anirem obrint dies per anar agendant progressivament les visites i retornant a una "normalitat" controlada de l'activitat mèdica del centre.

Anirem agendant a tots aquells que ho necessitin, ja sigui per fer visites mèdiques o per seguir amb la rehabilitació que va quedar aturada abans del confinament.

No podem garantir disposar d'un gran ventall d'horaris com feiem, doncs hem de vetllar per mantenir un ordre en nombre de clients en cada moment i fer la neteja i desinfecció de cada sala entre client i client.

 

Els clients que estaven fent una rehabilitació amb nosaltres prèvia al confinament, se l'agendarà per fer una valoració ràpida amb un dels nostres fisioterapeutes, per valorar l'estat actual, així optimitzar la rehabilitació a seguir, iniciant a mesura del possible aquesta rehabilitació en el mateix dia. Aquest control ràpid no tindrà cap mena de càrreg pel client.

En cas que el client necessiti o desitji ser visitat pel Dr. Jordi Surós, s'haurà d'agendar correctament i aquesta visita si tindrà el cost de sempre.

En principi anirem normalitzant la rehabilitació a seguir, minimitzant el risc de contagi del virus. Així no podem garantir poder realitzar segons quines teràpies manuals que poguin posar en risc al treballador o client.

 

La reintroducció dels nostres serveis serà en horari de matins i anirem afegint dies segons es vagi omplint les agendes. 

 

HORARI d'aquesta setmana:

dimecres 15 d'abril de 9 a 13h.

divendres 17 d'abril de 9 a 13h.

 

SERVEIS DE REHABILITACIÓ:

En tot moment hem de intentar garantir el màxim la seguretat al client i els treballadors.

És per aquest motiu, que intentarem distribuïr la gent amb el temps suficient perqué no s'acumulin esperant a la sala d'espera.

 

Demanem si us plau:

1. SI TENIU SIMPTOMES INFECCIOSOS DEL COVID-19 O HEU ESTAT EN CONTACTE RECENT AMB UN POSITIU ( ABSTENIU-VOS DE VENIR).

2. PER POC POGUEU VENIU SENSE ACOMPANYANTS.

3. NO VINGUEU ABANS DE L'HORA PER NO TENIR-VOS QUE ESPERAR.

4. TOTS ELS QUE VINGUEU, INTENTEU PORTAR EL MÍNIM D'ESTRIS PERSONALS, PER NO ANAR DEIXANT LES COSES (CLAUS, BOLSOS,...) PER DINS LA CONSULTA.

5. SERÀ OBLIGATORI A L'ENTRAR DESINFECTAR-SE CORRECTAMENT AMB EL GEL ALCOHOLIC QUE TENIM.

6. SERÀ OBLIGATORI RESPECTAR LES NORMES D'HIGIENE I DISTANCIA DE SEGURETAT AMB ELS CLIENTS I PERSONAL SANITARI O ADMINISTRATIU.

7. ÉS RECOMANABLE L'ÚS DE MASCARETES I GUANTS, TOT I QUE TOT I L'ÚS DELS GUANTS S'HA DE FER SEMPRE LA DESINFECCIÓ ALCOHÒLICA A L'ENTRAR.

 

QUEDEN DE MOMENT DURANT 4 SETMANES ANUL.LADES LES VISITES DE:

1. ESTUDIS DE LA MARXA I PODOLOGIA.

2. DIETISTA I NUTRICIONISTA.

3. PROVES D'ESFORÇ.

4. REHABILITACIÓ DE MANTENIMENT.

 

 

D'entrada atendre'm sota programació. Si ens heu de localitzar si us plau feu-ho a través de correu electrònic   info@sportcat.cat  i us contestarem amb la menor brevetat possible.

Són dies, setmanes complexes, però la nostra prioritat ha de ser CONFINAR-NOS A CASA, per no disseminar més la malaltia del COVID-19.

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: