Tornar a Notícies

COVID-19 TORNEM A FER EL NOSTRE HORARI NORMAL DE 9 A 21H

17/05/2020


Des del 15 d'abril anem obrint dies per anar agendant progressivament les visites i retornar a una "nova normalitat" controlada de l'activitat mèdica del centre. Anem agendant a tots aquells clients que ho necessitin, ja sigui per fer visites mèdiques o per seguir amb la rehabilitació que va quedar aturada abans del confinament.
Actualment, no podem garantir un gran ventall d'horaris com fèiem fins fa uns mesos, ja que hem de vetllar per mantenir un ordre en nombre de clients en cada moment i fer la neteja i desinfecció de cada sala entre client i client. Cada setmana us informarem dels horaris que disposem.

PER AQUESTA DESINFECCIÓ UTILITZEM UN CANÓ D'OZÓ QUE EN 5 MINUTS DESINFECTA COMPLETAMENT L'HABITACIÓ, AIXÍ COM LÍQUIDS ALCOHÒLICS DESINFECTANTS
 
Els clients que estaven fent una rehabilitació amb nosaltres prèvia al confinament, se la programarà per fer una valoració ràpida amb un dels nostres fisioterapeutes per valorar l'estat actual i optimitzar la rehabilitació a seguir, iniciant en la mesura del possible aquesta recuperació al mateix dia. Aquest control ràpid no tindrà cap mena de despesa pel client.
En cas que el client necessiti o desitgi ser visitat pel doctor Jordi Surós, s'haurà d'agendar correctament. Aquesta visita, en canvi, si que tindrà el cost habitual.
Estem adaptant la rehabilitació a seguir, minimitzant el risc de contagi del virus i, per aquest motiu, no podem garantir realitzar segons quines teràpies manuals que puguin posar en risc al treballador o client.
 

TOREM A FER EL NOSTRE HORARI NORMAL DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9H A 21H

 https://www.poncapost.com/wp-content/uploads/2020/03/COVID19.jpg
SERVEIS DE REHABILITACIÓ:
En tot moment hem de intentar garantir el màxim la seguretat al client i els treballadors. Per aquest motiu que intentarem distribuir els clients amb el temps suficient perquè no s'acumulin esperant a la sala d'espera.
 
Us demanem si us plau:
1. SI TENIU SÍMPTOMES INFECCIOSOS DE LA COVID-19 O HEU ESTAT EN CONTACTE RECENT AMB UN POSITIU  ABSTENIU-VOS DE VENIR.
2. VENIU SENSE ACOMPANYANTS PER POC QUE POGUEU.
3. NO VINGUEU ABANS DE L'HORA PER NO HAVER-VOS D’ESPERAR.
4. INTENTEU PORTAR EL MÍNIM D'ESTRIS PERSONALS PER NO ANAR DEIXANT ESTRIS (CLAUS, BOLSOS...) PER DINS LA CONSULTA.
5. SERÀ OBLIGATORI DESINFECTAR-SE CORRECTAMENT AMB EL GEL ALCOHOLIC QUE TENIM ABANS D’ENTRAR.
6. SERÀ OBLIGATORI RESPECTAR LES NORMES D'HIGIENE I DISTÀNCIA DE SEGURETAT AMB ELS CLIENTS I PERSONAL SANITARI O ADMINISTRATIU.
7. SERÀ OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETES I GUANTS. TOT I UTILITZAR GUANTS SEMPRE S'HA DE FER LA DESINFECCIÓ ALCOHÒLICA A L'ENTRADA.

 

A PARTIR DE JUNY JA TORNA A VISITAR EL NOSTRE PODÒLEG ELS DIMARTS I DIJOUS, JA PODEU ANAR DEMANANT HORES DE VISITA.

LES VISITES AMB LA NOSTRE DIETISTA - NUTRICIONISTA JA LES PODEM DEMANAR, TOT I QUE DE MOMENT AQUESTES SERAN PER VIDEOCONFERÈNCIA

LES PROVES D'ESFORÇ DE MOMENT SI NO CANVIA EL BOE, NO LES PODREM REALITZAR FINS NO ENTREM A LA FASE 4.
 
 
D'entrada, atendrem sota programació. Si ens heu de localitzar si us plau feu-ho a través de correu electrònic   info@sportcat.cat  i us contestarem el més aviat possible. Són dies, setmanes complexes, però la nostra prioritat ha de ser CONFINAR-NOS A CASA per no disseminar més la malaltia del COVID-19.

 

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: