Tornar a Notícies

TORNEM A FER NORMALMENT PROVES D'ESFORÇ

01/12/2020

Després d'estar aturats en aquest servei tant essencial per qualsevol individu que vulgui fer esport amb seguretat durant l'Estat d'Alarma per la primera onada de la Pandèmia de la COVID-19, retornem a obrir les proves d'esforç complint totes les normes exigides pel Ministeri de Sanitat.

Així, segons exigeixen a part de les mesures d'higiene corresponents, donat que la prova necessàriament s'ha de fer sense mascareta per mesurar els gasos i no es pot evitar la proximitat amb el metge/ssa, segons la norma exigeix l'obligatorietat de que per fer la prova, l'usuari ha de portar una PCR de menys de 48 hores negativa.

Així, i amb la finalitat d'ajudar als nostres usuaris, qui no porti la PCR pot fer-se un TEST D'ANTIGENS DE LA COVID-19 en el mateix moment als serveis d'Sportcat per 30€. Aquesta prova d'antigens equival pràcticament amb la mateixa seguretat a una PCR i els resultats triguen 10 minuts.

Com a informació adicional, saber que recents estudis mèdics publicats en revistes mèdiques de prestigi internacional, estan evidenciant que molts esportistes que han estat infectats per la COVID estan generant miocarditis. Així que a part de la gran prevalença de cardiopaties que cal descartar per la nostra seguretat amb la prova d'esforç, aquest fet  es suma de manera important a revisar abans de tornar a fer esport amb normalitat.

Fotos de la notícia

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: