Teràpia magnètica d’alta potencia

TERÀPIA MAGNÈTICA

Les Ones magnètiques, són uns tractaments que creen una vibració molecular a nivell osteo-muscular que potenciarà una neovascularització. Utilitzat amb combinació amb tractaments com la diatèrmia profunda UHF, potenciarem un efecte antiinflamatori, estimularem el col·lagen articular i millorarem la densitat òssia. Els aparells d’ones magnètiques que disposem a Sportcat són de gran potència. Quan parlem de tractaments d’ones magnètiques no tots són iguals, cal tenir present la potència que donen i el diàmetre del solenoide que és l’aplicador. Així hi ha aparells d’ones magnètiques que no tenen pràcticament potència i necessitaríem moltes hores d’aplicació per arribar si arriben, a crear un efecte metabòlic. D’aquí que s’ha de ser molt crític a l’hora de valorar i comparar els tractaments de magnetoteràpia. Amb els aparells d’ones magnètiques que disposem en generar una gran potència i tenir un gran solenoide, aconseguim estimular el periosti ossi generant aquesta neovascularització desitjada, que potenciada per l’efecte tèrmic profund de la diatèrmia profunda UHF, aconseguim tractar processos degeneratius crònics osteoarticulars com artrosis, osteocondritis, DSR, Sudecks... Una de les aplicacions importants de les ones magnètiques és per patologies òssies, com serien fractures. Podem aplicar-les sobre el guix o fèrules de fibra sense cap problema, accelerant la cicatrització i reduint a la meitat el temps de consolidació i evitant seqüeles tant problemàtiques com les Distròfies Simpàtico Reflexes (DSR), les fibrosis, anquilosis articulars o el Sudeck. Fractures de Stress, periostitis són altres de les principals aplicacions de les ones magnètiques. Una de les principals patologies degeneratives òssies sobretot en les dones, és l’osteopenia o en la seva fase més avançada l’osteoporosis. Consisteix en un deteriorament i minvament de la densitat òssia deguda a la pèrdua del metabolisme estrogènic en la menopausa, donat que en l’edat fèrtil de la dona, els estrògens han sigut els màxims responsables del manteniment de la densitat òssia càlcica. Les ones magnètiques en aquestes patologies, afavoreixen l’absorció i consolidació del calci present en l’ós, evitant així perdre més densitat òssia, estabilitzant-la i millorant la fortalesa de l’os. Es tracta d’un tractament òptim per a prevenir l’osteoporosi i evitar fractures patològiques òssies.

Disposem del dispositiu en magnetoteràpia més modern i potent del mercat.. Es tracta d’un equip que genera un camp electromagnètic de 3 Teslas (30.000 gaus) mitjançant teràpia inductiva. El qual es pot aplicar de manera combinada, manual o dinàmica.
Aquest fort camp magnètic estimula les cèl·lules nervioses, els músculs i els vasos sanguinis, eficaç pel tractament del dolor , la millora del to muscular, millora de circulació sanguínia i l’activació de processos de regeneració musculoesquelètics. 

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: