Vacusport (teràpia de buit intermitent)

Vacusport (teràpia de buit intermitent)

Una de les darreres adquisicions del centre Sportcat (Sports Medicine) i que ens permeten diferenciar-nos de la resta. És un aparell de tecnologia NASA, que l'Agencia Aereoespaial Alemana fabrica a Europa.

Aquesta tecnologia permet millorar la microcirculació, oxigenar els teixits, eliminar toxines i detritus, millorar el sistema limfàtic, reduïr accelaradament edemes, estimular el colagen, minimitzar l'oxidació dels teixits,... i un llarg etc.

És lo últim amb medicina antiaging, i sobretot i associem aquesta teràpia amb l'electroestimulació corporal global.

A Sportcat fem un pack amb els dos tractaments, on aconseguim resultats sorprenents amb poques sessions.

Un exemple d'una de les aplicacions, és l'atleta el medalla d'or olímpic de triatló Jan Frodeno, que regularment l'utilitza per preparar les competicions i sobretot per recuperar-se post-cursa. Tal és els beneficis que nota amb la VACUSPORT, que ha minimitzat els períodes de recuperació post-Ironman de 6-8 setmanes a 3 dies. I l'exemple va ser que després de sortir d'una lesió que va fer la recuperació amb nosaltres integrant també la VACUSPORT entre d'altres tractaments, va guanyar la Half de Barcelona i a les tres setmanes va guanyar amb Rècord Mundial inclòs l'Ironman de Frankfurt, proclamant-se Campió d'Europa 2015.

Aquí teniu un link d'en Jan Frodeno agraïnt a Sportcat i parlant dels beneficis de la VACUSPORT.

http://youtu.be/0cUCemKp8i4

Centre mèdic acreditat per:
Únic centre mèdic a Catalunya acreditat com a destí de turisme esportiu
Centre col·laborador i formatiu de:
Agència de comunicació de Sportcat: